STRIPPENKAART

Als vaste klant kun je gebruik maken van een strippenkaart. De strippenkaart is een virtuele kaart waarmee je kwartiertjes inkoopt voor een voordeliger tarief. Je kunt de strippenkaart inzetten voor al het werk tussendoor waarvoor geen offerte hoeft worden te gemaakt. Het is niet verplicht een strippenkaart te gebruiken. Het levert wel een aantal voordelen op.

strippenkaart-450

kwartiertje Kwartiertjes
De strippenkaart wordt per kwartier afgestreept. Dat is gunstig. Je hoeft geen klussen op te sparen en kunt ons al bellen voor het wijzigen van een mailadres of het aanpassen van een visitekaartje.

tang Grip op het budget
Als je een strippenkaart aanschaft krijg je een eigen inlogpagina op een beschermd gedeelte van de website waar je kunt inzien waar de strippen aan worden besteed. Je hoeft niet te wachten op de verzamelfactuur voor een overzicht.

euro-icon Lager tarief
Misschien voor jou nog wel belangrijker: hoe meer uren je afneemt, hoe voordeliger het wordt. Dit voordeel loopt snel op en stopt bij de grootste kaart.

Vakantiekaart
Naast de normale strippenkaarten hanteren we de vakantiekaart voor klussen waar geen haast mee is. Het is een kleine kaart met een laag tarief voor werk dat we kunnen oppakken als het bij ons iets rustiger is: tijdens de vakantie bijvoorbeeld.

Wil je ook een strippenkaart?
Twijfel je of het voor jou gunstig is over te stappen naar het strippenkaartsysteem? Wij kunnen aan de hand van jouw uitgaven van het afgelopen jaar een inschatting maken.

Weet je het al? Neem contact op of bestel een strippenkaart online als je al een klantenpagina hebt bij ons.