Wij zijn de ontwerpers van de Kabelfabriek

Al meer dan 10 jaar ontwerpen wij merken en alles wat daarbij komt kijken. Van het bedenken van een overtuigende naam, tot en met een huisstijl, logo, website en meer. In de hallen die ooit van de Nederlandse Kabelfabriek waren in Delft is alle ruimte voor nieuwe ideeën en grote plannen. Heb je een idee, een uitvinding of een plan? Zoek je hier een ontwerper bij? De Kabelfabriek is je man.

Bedenken, ontwerpen én bouwen

Al ons werk gebeurt binnen strategische kaders: van een nieuwe naam, een identiteit tot alle mogelijke uitingen. We gaan op zoek naar de kracht van jouw werk, dienst of product en onderzoeken de markt. Ontwerpbureau De Kabelfabriek heeft een eigen methode ontwikkeld om je te helpen met jouw merkstrategie met gangbare marketingmodellen in een praktisch jasje. Op een interactieve manier kunnen we zo samen de juiste richting voor jouw merk bepalen.

We zijn er ook voor jou

Je staat er niet alleen voor samen met de ontwerpers van de Kabelfabriek. We werken voor de starter, het midden- en kleinbedrijf en ook voor de grote spelers. Of het nu gaat om een sterk beeldmerk, een productlancering, de juiste uitstraling, het bouwen van een website of om een promotieplan. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Samen plannen maken

Door onze ruime ervaring met opdrachtgevers met diverse achtergronden, verschillende producten en budgetten lukt het ons onze werkwijze af te stemmen op jouw wensen en manier van werken. Hoe we dat doen? Dat bepalen we samen in een uitgebreid intakegesprek of na een strategische sessie met onze ontwerpers. We houden met alles rekening. Een mooi voorbeeld daarvan is Design for Groups. Dit hebben we speciaal ontwikkeld voor opdrachtgevers die met een team of de hele organisatie betrokken willen zijn bij het ontwerpproces.

Wij zijn de ontwerpers van de Kabelfabriek - De Kabelfabriek
Ontwerp samen met onze ontwerpers aan jouw strategie voor jouw merk of product tijdens een intake-gesprek.
Samen stippelen we een strategie uit voor jouw merk of product. In een intakegesprek, kick-off of binnen een strategische sessie.
Met een team van grafisch ontwerpers, webdesigners en illustratoren kunnen we allerlei soorten opdrachten aan.
Met ons veelzijdige team kunnen wij veel betekenen voor een merk: van het ontwikkelen van een merkstrategie, het bouwen van een website tot het onderhouden van social media.

Een compleet en ervaren team

Ons team bestaat uit grafisch ontwerpers, webdesigners, webdevelopers, content-strategen, illustratoren en specialisten in drukwerk. We werken allemaal samen voor hetzelfde doel: het creëren van ontwerpen waarmee onze opdrachtgevers hun positie versterken. ‘Branding’ heet dat ook wel, maar wij gebruiken liever de Nederlandse naam: merkontwikkeling. Misschien wel het meest populaire lid van ons team is Charlie, onze kantoorhond.

Partners

De Kabelfabriek heeft veel in huis, maar we werken ook graag samen. Wij zijn partner van Vlok (de branchevereniging voor vakmensen)en van Killburn & Strode (experts in merk- en octrooirecht). Verder werken wij samen met diverse fotografen, filmmakers, illustratoren en tekstschrijvers. Natuurlijk maak je als opdrachtgever gebruik van dit netwerk.