Ontwerpliefde

Hoe kies je een partner? Natuurlijk beoordeel je in eerste instantie op het uiterlijk en in dit geval is dat meer dan terecht. Maar waar moet je nog meer rekening mee houden bij het kiezen met welk ontwerpbureau je in zee gaat?

Ontwerpliefde - De Kabelfabriek

Gaat het om een kleine opdracht? Dan is de keuze misschien makkelijk. Als je een langer lopende klus hebt dan kom je misschien (net als bij je echte parnter) op een moment achter onhebbelijke gewoontes. In tegenstelling tot jouw grote liefde kun je bij het ontwerpbureau hier gewoon van te voren naar vragen.

Voor ontwerpbureau’s bestaat er geen tinder-app of huwelijksbureau. Hier is wel een handige excell waar je punten kunt geven per bureau dat je overweegt aan de belangrijkste aspecten. Je kunt aangeven hoe belangrijk deze aspecten zijn voor jou. Denk hierbij aan praktische elementen als de reisafstand of het beleid rondom licenties, maar ook aan persoonlijke zaken als een klik met de ontwerper of de aansluiting met jouw doelgroep of product. Hopelijk helpt het bij het kiezen van jouw ontwerpliefde.

Download hier de xls en laat ons weten of je er iets aan had.