Display in de schijnwerper

Ons werk wordt niet altijd op een speciale manier uitgereikt, maar in dit geval heeft wethouder Bas Vollebregt het eerste exemplaar van de door ons ontworpen ansichtkaarten en display overhandigd aan de eigenaar van Stads-Koffyhuis in Delft. Je kunt de ansichtkaarten vinden op verschillende plekken in Delft. Stuur of geef ze aan iemand met wie je nog van plan was een avondje uit te gaan in Delft. 

Wethouder overhandigt displayhouder en ansichtkaartenset aan ondernemers in Delft.
In de stralende zon met uitzicht op de oude Jan overhandigt wethouder Bas Vollebregt het eerste exemplaar aan de eigenaar van Stads-Koffyhuis in Delft.

Eerder hebben wij gewerkt aan verschillende campagnes voor Delft. Zo hebben wij meegeholpen aan de nieuwe uitagenda: een online agenda waarop een overzicht van alle activiteiten en evenementen in Delft te zien is. Bij het initiatief deze agenda op te zetten was wethouder Vollebregt nauw betrokken. Hoewel de uitagenda tijdens de ongelukkige corona-periode is gelanceerd, wordt er nu met veel enthousiasme gebruik van gemaakt.

De ansichtkaarten zijn bedoeld om de uitagenda nog meer onder de aandacht te brengen. Ben jij de kaarten al ergens tegengekomen?

Display in de schijnwerper - De Kabelfabriek
De ansichtkaart is terug van weggeweest. Ze worden niet meer als postkaart, maar als een luxe flyer ingezet.