Campagne stadsmarketing Delft

Na diverse lockdowns, is het voor Delft weer tijd meer bezoekers te ontvangen. Corona is er nog steeds, maar met de juiste maatregelen kan iedereen van onze mooie stad genieten. Wij werkten mee aan een campagne om de cultuurzoekers naar Delft te trekken, want aan kunst en cultuur geen gebrek in Delft.

Digital Out Of Home

De Kabelfabriek heeft meegewerkt aan de bezoekerscampagne door posters, advertenties en banners te ontwerpen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Digital Out Of Home (DOOH) advertising, dit zijn digitale advertenties die toegankelijk zijn voor een groot publiek. De advertenties zijn onder andere te zien op stations, in bushokjes, op straat of op gebouwen. De mogelijkheden van Digital Out Of Home advertenties zijn veel groter dan traditionele posters. Beelden kunnen bewegen, ze zijn interactiever en ze kunnen afwisselen. Daarom is het een effectieve manier om veel mensen te bereiken.

Misschien ben je de posters of banners al tegengekomen, want ze zijn te zien door heel Nederland. Een van de plekken waar je ze kunt spotten is in de metro stations van Amsterdam. Hierboven zie je foto’s voor een indruk.