Benieuwd hoe de startersdag was?

Abel met bril

Op 7 november organiseerden wij een Online Startersdag met veel webinars en expertgesprekken over branding. Als vaste deelnemer van de KVK Startersdag misten we dit evenement in coronatijd. Samen met ons netwerk en de partners die we in de loop der jaren op de KVK Startersdag ontmoet hebben losten we dit op en bedachten we deze online versie. Natuurlijk stond er merkontwikkeling op het programma, maar ook presentaties over het onderhouden van een merk, het registreren van een naam, het opzetten van een boekhouding, online vindbaarheid en nog veel meer.

De startersdag heeft mij een stap verder gebracht in mijn research naar de stappen die ik moet ondernemen om mijn praktijk te starten en waar ik rekening mee moet houden.

Deelnemer aan de startersdag

Startende ondernemers wisten ons goed te vinde via sociale media en natuurlijk via via. Onze experts die helemaal waren volgeboekt hebben zelfs nog extra gesprekken gepland na deze dag, zodat we alle starters op weg kunnen helpen. Ook nu nog kunnen starters expertgesprekken aanvragen met de eperts die wij in huis hebben.

De startersdag voelde persoonlijk en er werd goed geluisterd naar vragen en reacties van de deelnemers.

Deelnemer aan de startersdag

We hopen dat een online startersdag binnenkort niet meer nodig is. Als het virus en daarmee de maatregelen aanhouden zal de dag nog een keer plaatsvinden met een vergelijkbaar programma.

Hoewel er weinig tijd was voor elk onderwerp, is er absoluut veel moeite gedaan om zoveel mogelijk belangrijkste punten te benoemen. Ik ben ontzettend geholpen.

Deelnemer aan de startersdag

Je kunt je op dit moment niet inschrijven, maar wel aanmelden. Bij voldoende belangstelling organiseren we de dag nog een keer. Daarbij is het nog steeds mogelijk een expertgesprek aan te vragen. Dat hoeft niet via de speciale startersdag-site, maar kan bijvoorbeeld ook via WhatsApp.

Ik heb de startersdag als zeer prettig ervaren en de mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen was heel fijn.

Deelnemer aan de startersdag