Kabelkring

De Kabelkring is een verbond van huurders van de voormalige NKF-hallen. Samen zitten we onder één dak en daar benutten we graag de voordelen van. Het kennen van je buren is niet alleen gezellig, maar samen kunnen we ook sneller iets bereiken. Daarom organiseert de Kabelkring de volgende activiteiten:

Groot-huurdersoverleg

Bij het groot-huurdersoverleg worden concrete verbeterpunten voor de voormalige NKF-hallen vastgesteld. In deze vergadering worden de belangen van alle huurders vertegenwoordigd, dus ook die van jou. De Kink wordt vertegenwoordigd door Joost en Okke, en ook hal D heeft vertegenwoordigers. Via deze weg hebben we allemaal inspraak in de korte- én lange-termijnplannen van het gebied. Dit overleg vindt 2 keer per jaar plaats.

Kabelcafé

Het Kabelcafé is een goede gelegenheid om je buren te leren kennen onder het genot van een drankje en hapje. Elke keer zijn we te gast bij een andere huurder. Het Kabelcafé vindt zo’n 3 keer per jaar plaats.

Open dag

Elke zomer zetten we allemaal tegelijk onze deuren open. Vrienden, klanten, medewerkers van de voormalige NKF en natuurlijk onze buren kunnen dan een kijkje nemen waar wij ons mee bezig houden. Voor de eerstvolgende open dag is een datumprikker verstuurd. Open dagen waar iets te doen is zijn natuurlijk het leukst! Bedenk daarom een workshop, competitie of optreden in jouw ruimte. Wij zorgen voor promotie en en plattegrond.

Meedoen?

Deelnemen aan de Kabelkring kost slechts €65 per jaar, inclusief deelname aan de open dag. Schrijf je in of stel je vragen via info@dekabelfabriek.nl. Of loop eens binnen bij de Kabelfabriek of een van de evenementen van de Kabelkring.

Alle activiteiten van de Kabelkring worden aangekondigd via posters in de gangen, deze website, en de Facebook en nieuwsbrief van de Kabelfabriek. Iedereen is van harte welkom!

Deze bedrijven doen al mee:

logo kuntz
trek guldenberg
kabelfabriek kink
wvp textile marianne q
 
inhoutlogo werkstatt eisinger
 
haghe
koperen kat
 
 
3d fotoscan