cursus logodesign

Zet je eerste strategische en creatieve stappen richting een sprekend beeldmerk. Je begint met het bedenken van een strategisch plan. Daarna ontwerp je eerst op papier en ten slotte maak je een start met het digitaliseren.

Wil je dat meteen duidelijk is dat jouw merk een voordelige keus is of wil je juist klasse en luxe uitstralen? Dat kun je laten zien! Een goed logo is niet alleen herkenbaar en handig in gebruik, maar heeft ook de juiste uitstraling. Daarom begint deze cursus met het ontdekken van jouw markt en het specificeren van jouw doelgroep.

Daarna ga je aan de slag met inspiratie opdoen, het maken van een moodboard, het herkennen van een aantal praktische do’s and don’ts en schetsen op papier. Je krijgt uiteraard terugkoppeling van de docent, maar we maken ook gebruik van de feedback van jouw mede-cursisten.

De cursus eindigt met een aanzet in Illustrator waarin het logo wordt gedigitaliseerd. De cursus neemt de belangrijkste mogelijkheden van het programma samen door, en geeft een goede opstap om zelf verder te gaan.

Wanneer
De cursus bestaat uit drie avonden met halverwege een warme maaltijd. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt deze cursus drie keer per jaar gegeven. Medio mei en oktober starten we!

Voorkennis en materiaal
Er is geen voorkennis vereist. Je neemt een eigen laptop mee met hierop Adobe Illustrator. In de laatste les wordt je op weg geholpen met dit programma. De cursus gaat uit van gebruik van dit programma, maar je kunt er ook voor kiezen een gratis variant te installeren. Alternatieven vind je hier.

Kosten
De cursus kost €450,- (excl. BTW). Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de cursus verzet naar een ander moment en kun je opnieuw beslissen of je mee wilt doen. Als het je in dat geval niet meer uitkomt ontvang je natuurlijk je geld terug.

Inschrijven
Schrijf je hier in voor de cursussen.