CURSUS

De ontwerpers van de Kabelfabriek staan altijd klaar voor hun klanten, maar we hebben ook een speciaal ontwikkeltraject voor degenen die liever zelf aan de slag gaan met cursussen en workshops. Perfect voor ondernemers en ontwerpers die hun kennis of skills willen verbeteren.

tang     D
irect van de werkvloer
Logodesign, communicatiestrategie, webdesign of het ontwerpen van fonts. De kennis en vaardigheden die we dagelijks gebruiken delen we in een speciaal ontwikkeld programma van workshops en korte cursussen.

minder-dan-6     Persoonlijk
We werken met kleine groepen. De meeste cursussen worden gegeven aan een groep van 3 tot 6 personen. Zo is er gegarandeerd ruimte voor persoonlijke aandacht.

euro-icon     Investering
Een cursus is een investering in jezelf of oplossing als je wel tijd, maar (nog) geen ruim budget hebt. Nieuwe programma’s of bestaande cursussen waarvan het programma of de docent is gewijzigd worden ook aangeboden als try-out.

klok     Efficiënt
De cursussen worden ‘s avonds gegeven met in de pauze een warme maaltijd. Zo kun je de cursus prima combineren met andere werkzaamheden.


Ook op cursus?
Weet je het al? Neem contact op of schrijf je meteen in.