RUIMTE HUREN?

De Kabelfabriek verhuurt een vergaderruimte voor 16 personen en studio/atelier. Zoek je een locatie voor een feestje? Probeer het dan bij onze buren van de Koperen Kat. Zoek je een ruimte voor langere tijd? Probeer het dan via de de Kink of de pandbeheerder.

Studio Kabel
In de avonden en weekenden is onze werkplaats het domein van dansers, kung-fu-ers, acrobaten, kunstenaars en meer. Tegen een voordelig tarief wordt dit ook jouw oefenruimte of klaslokaal. Stuur een mailtje voor de prijzen en beschikbaarheid.

Vergaderruimte
Zoek je een plek voor een creatieve sessie, workshop of meeting? We hebben een zeer bijzondere vergaderruimte die we graag delen met anderen. De ruimte is ongeveer 50 m2 en je kunt er met zeker 12 man aan tafel zitten. Mogelijke faciliteiten zijn catering, internet, keukentje en flipover. Vraag een offerte aan of download hier de tarieven.

Tijdelijk atelier
Studenten, kunstenaars of ontwerpers kunnen bij ons een tijdelijk atelier krijgen. Dit kan tegen een vergoeding, of tegen een structurele verbetering van de werkplaats met een powertool, het opruimen van de binnenplaats of een ander leuk initiatief. Stuur ons jouw plan en wie weet word jij gast van de Kabelfabriek.