Naar index
Winter uitzicht met houten model en boek

VRIJ WERK

Verras ons maar. Dat waren de richtlijnen die wij kregen tijdens Will Design for Food voor Knus. Zij hebben het dan ook allemaal goed voor elkaar en op het oog weinig wensen open. De locatie wordt goed gevonden (op beide manieren) en al het nodige materiaal is er al. Wij moesten een ander gebied verkennen. En dat is gelukt.

Het terras van Knus is gelegen aan een groot meer. Wij bedachten het plan middenin het meer een houten huisje zonder bodem te plaatsen. Koek-&-zopie zetten we erop. Het hele jaar door laat het zien waar je wezen moet als het een paar dagen gevroren heeft. De bodem van ijs maakt het huisje bemanbaar.

Bij dit idee gaat het minder om de toepasbaarheid als verkoopstalletje, maar meer om de toepasbaarheid als publiciteit. Dat je een paar dagen een tweede verkooppunt hebt is mooi meegenomen.

Houten model en boek

Of er in de toekomst wel of geen huisje komt: wij hebben het erg naar ons zin gehad met het bedenken van de plannen en het uitwerken op het terras. Bij Knus werden we na onze low-tech presentatie met een boek en een houten modelletje nog meer in de watten gelegd.

Wil je ook verrast worden wat we voor jouw onderneming kunnen bedenken? Bel of mail om eens met ons af te spreken.

juli 2017