Naar index

CAR ART NAAR DE OVERKANT

Car Art vond plaats aan de overkant van het water bij Lijm & cultuur.

Car Art wordt dit jaar weer mede georganiseerd door de Kabelfabriek, maar vindt nu niet plaats bij ons in de voormalige NKF-hallen. Dit jaar zag de organisatie, uitgebreid met Ciccionina en id11, zich genoodzaakt naar de overkant te rijden. Aanstaande donderdag en vrijdag worden de kunstwerken verzameld, vervoerd en verreden. Niet elke auto die tot kunstwerk verbouwd is behoudt tenslotte zijn zelfredzaamheid. Het belooft een waar spektakel te worden onder leiding van onze buurman Autobi die met zijn vermogen ook niet rollende auto’s in beweging te krijgen, soulaas gaat bieden.

Het festival hoopt alle huurders van de voormalige NKF-hallen alsnog te verwelkomen, zij kunnen hun gratis vrijkaarten afhalen bij Leeman & strandhagen. En er hoeft niet omgelopen te worden want met de bootjes die worden ingezet door studenten vereniging LAGA, sta je in een mum van tijd op de andere oever.

Op de afbeelding zie je een concept car, die op een eerdere editie van Car Art te bewonderen was, van Bruno van Hooijdonk.

januari 2013

Reageer op dit bericht