Naar index

Benieuwd hoe de Startersdag was?

Op 7 november organiseerden wij een Online Startersdag. Als vaste deelnemer van de KVK Startersdag misten we dit evenement. Samen met ons netwerk en de partners die we in de loop der jaren op de KVK Startersdag ontmoet hebben, bedachten we deze online versie met op het programma presentaties over het opbouwen van een merk, het registreren van een naam, het opzetten van een boekhouding, online vindbaarheid en veel meer.

Startende ondernemers wisten ons via sociale media en via via te vinden. De presentaties en expertgesprekken werden goed ontvangen. Onze experts die helemaal waren volgeboekt hebben zelfs nog extra gesprekken gepland na deze dag, zodat we alle starters op weg kunnen helpen.

We hopen dat een online startersdag binnenkort niet meer nodig is. Als het virus en daarmee de maatregelen aanhouden zal de dag nog een keer plaatsvinden met een vergelijkbaar programma.

Je kunt je op dit moment niet inschrijven, maar wel aanmelden. Het heeft zin om je nu al aan te melden. Op basis van deze aanmeldingen organiseren we de dag nog een keer.

november 2020